Erhvervsrengøring

Professionel erhvervsrengøring

Vi udfører alle former for erhvervsrengøring inden for erhverv i Odsherred, Holbæk, Kalundborg, Roskilde og Lejre. Da vi har et bredt udvalg af udstyr, der passer til forskellige typer opgaver, har vi med garanti også produktet til jer. En løbende og god dialog med den enkelte virksomhed er en selvfølge for os, og vi sørger altid for at skræddersy et tilbud og en erhvervsrengøring til netop jer. I kan samtidig være sikre på kvaliteten af rengøringen, da alle vores medarbejdere har gennemgået kurser, så de er fuldt uddannede i brugen af de forskellige rengøringsmidler og maskiner.

Kvalitet og service går hånd i hånd

Vi ønsker altid at give jer den bedst mulige service og det bedste resultat, hver gang. Derfor fører vi egenkontrol med en ansvarlig for erhvervsrengøringen 1 gang månedligt. Jeres rengøring er lige så vigtig for os, som den er for jer. Det ønsker vi, I kan mærke, hvorfor denne service altid er en del af de tilbud, vi giver vores kunder. Vi tilbyder f.eks. trappevask og fraflytningsrengøring.

Lad os tage hånd om jeres erhvervsrengøring

Trænger jeres arbejdsplads også til en god gang rengøring? Kontakt os på telefon 59 26 13 30 og lad os sammen finde en løsning til jer. Vi klarer erhvervsrengøring for alle typer virksomheder i fx Odsherred, Holbæk og Kalundborg.

Vi yder også alle former for service til private, bl.a. støvsugning, opvask, rensning af tæpper, gardiner og persienner samt vinduespolering.

Kontakt os

Står du og har brug for rengøring af høj kvalitet? Så har du mulighed for, at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Du kan også forkæle én du holder af med et gavekort. Sammen finder vi det helt rigtige gavekort.

Scroll to Top

Ring til os på 59 26 13 30