?>

Erhvervsrengøring

 

Professionel erhvervsrengøring

Vi udfører alle former for rengøring indenfor erhverv i fx Odsherred, Holbæk og Kalundborg. Da vi har et bredt udvalg af udstyr, der passer til forskellige typer opgaver, har vi med garanti også produktet til jer. En løbende og god dialog med den enkelte virksomhed er en selvfølge for os, og vi sørger altid for at skræddersy et tilbud og en erhvervsrengøring til netop jer. I kan samtidig være sikre på kvaliteten af rengøringen, da alle vores medarbejdere har gennemgået kurser, så de er fuldt uddannede i brugen af de forskellige rengøringsmidler og maskiner.

 

Kvalitet og service går hånd i hånd

Vi ønsker altid at give jer den bedst mulige service og det bedste resultat, hver gang. Derfor fører vi egenkontrol med en ansvarlig for erhvervsrengøringen 1 gang månedligt. Jeres rengøring er lige så vigtig for os, som den er for jer. Det ønsker vi, I kan mærke, hvorfor denne service altid er en del af de tilbud, vi giver vores kunder.


Lad os tage hånd om jeres rengøring

Trænger jeres arbejdsplads også til en stabil og god erhvervs rengøring? Kontakt os på telefon 59 26 13 30 og lad os sammen finde en løsning til jer. Vi klarer erhvervsrengøringen for alle typer virksomheder på Vestsjælland, hvorfor vi blandt andet dækker Holbæk, Odsherred og Kalundborg.

 

Vi yder også alle former for service til private, bl.a. støvsugning, opvask, rensning af tæpper, gardiner og persienner samt vinduespolering.

 

Køb gavekort

Erhvervsrengøring Kalundborg, Odsherred, HolbækErhvervsrengøring Holbæk, Odsherred, Kalundborg

 

Yrsas Rengøring A/S - Samsøvej 38 - 4500 Nykøbing Sj DK - Telefon: 59261330 - E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - CVR-nummer: 2646 9279